ASICS Feel the difference tour

Tennis jij al op de juiste schoen?

Ontdek het tijdens de ASICS Feel the Difference Tennis tour

ASICS organiseert op zaterdag 22 en zondag 23 mei een Feel the Difference Tennis tour. Tijdens de deze 2-daagse tour krijg jij de mogelijkheid om een paar ASICS-tennisschoenen te testen die passen bij jouw speelstijl. ASICS experts staan voor je klaar om jou een unieke beleving te geven en het verschil te laten voelen op de baan.

Edwin Elzinga, tenniscoach en -entertainer, heeft een korte en effectieve miniclinic in petto om je in beweging te krijgen en je echt kennis te laten maken met de tennisschoenen van ASICS.  Verwacht speelse en uitdagende drills en een kleine competitie waarbij je kans maakt op een ASICS-kledingset t.w.v. €100.

Je loopt voldaan en met een glimlach op je gezicht van de baan en mogelijk met een paar nieuwe tennisschoenen waar je 100% vertrouwen in hebt. #feelthedifference

Ben jij overtuigd van wat je op de baan hebt gevoeld? Dan kun je direct jouw favoriete tennisschoenen kopen. Bij aankoop van een paar ASICS-tennisschoenen tijdens de Feel the Difference Tennis tour ontvang je een exclusieve goodiebag cadeau t.w.v. €50.

Wil jij ook het verschil voelen?

Schrijf je dan nu gratis in!

Inschrijven kan met een buddy of alleen – er zijn altijd maximaal 2 spelers tegelijk op de baan. Een afspraak duurt ongeveer 30 minuten.

 

ASICS en Sportpark Blijdorp houden rekening met de richtlijnen van het RIVM. Het is per 19 mei mogelijk om met tot 30 personen buiten te sporten. Toch kiezen we voor een klein gezelschap zodat wij de veiligheid kunnen waarborgen. We vragen alle deelnemers om zelf een racket en sokken mee te nemen en raden iedereen aan een mondkap te dragen wanneer er niet gesport wordt.