Algemene informatie

De Barcompetitie is een begrip bij tenniscentrum Blijdorp. Een periode van zo’n 20 weken waarin u met uw team in het weekend speelt. De wedstrijden bestaan uit 1 herendubbel en 1 damesdubbel het eerste uur, gevolgd door 2 mix-dubbels het tweede uur. Er wordt in poules gespeeld van zoveel mogelijk gelijke sterkte. Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 dames/2 heren, maar mag ook uit meer personen bestaan. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt wekelijks gespeeld op zaterdag en zondag, tijden zijn afhankelijk van het aantal team.

Iedereen met speelsterkte 7, 8 en 9 kan zich inschrijven. 
Er is een Zomer- en een Winter Barcompetitie. 
De kosten per team variëren van € 390,00 (zomer) tot € 475,00 (winter) per team.

Meer informatie? Mail Dolf Harteveld: dolf@sportparkblijdorp.nl

Geen team maar wil je wel graag meedoen?
Geef je dan op via dolf@sportparkblijdorp.nl en meld dat je geïnteresseerd bent om in een team te spelen. Geef wel even aan welke speelsterkte je hebt. Als wij voldoende ‘enkele inschrijvingen’ hebben, kunnen wij misschien voor jou een team samenstellen of je aan een bestaand team toevoegen.

Voor de zomer 2023 is het maximaal aantal teams al bereikt. 

Voorwaarden:

Inschrijven voor sluitingsdatum (datum staat op inschrijfformulier) of eerder als het maximale aantal teams is bereikt. Bij afzegging na de sluitingsdatum is betaling van 50% van de teamkosten verplicht.