Jeugd Sportweek 11-15 juli

De Jeugd Sportweek is zeer geslaagd geweest: kinderen konden zich opgeven voor 3 of voor 5 dagen
Klik hier voor de foto’s

  • maandag zijn we in de ochtend gaan tennissen onder begeleiding van alle trainers van Solid Tennis Academy. Na een verrukkelijke lunch, klaargemaakt door Danny van Brasserie Happy Village, zijn we gaan disc-golven in het Roelf Langerak park
  • dinsdag hebben we in de ochtend in een combinatie gedaan van tennis training en conditietraining onder begeleiding van Raoul van de Solid Performance gym. Na wederom een verzorgde lunch van Brasserie Happy Village hebben we in de middag een Breakdance clinic gehad van Rabbani Sayed. Hier hebben de kinderen vrijuit kunnen bewegen en nieuwe “moves” geleerd.
  • woensdag kwam er een nieuwe groep kinderen erbij. Ook is de woensdag voor aantal kinderen de laatste dag. Op de woensdag ochtend hebben we tennis en spelletjes in de ochtend gecombineerd. Er werd trefbal gespeeld en ook gevoetbald. Na lekkere pannenkoeken zijn we in de middag gaan zwemmen in de Oostervant. Hier hebben we ruim twee en een half uur kunnen genieten van het verkoelende water. Na het zwemmen zijn we op het park gaan prijsschieten. Hierbij heeft iedereen altijd prijs. Na het broodje hamburger hebben we afscheid moeten nemen van een aantal kinderen wat voor hen de laatste dag was
  • donderdag – waar de meeste kinderen altijd naar uitkijken – zijn we weer naar familiepark Drievliet geweest met de bus: 37 kinderen en begeleiding. Het was gelukkig iets koeler qua temperatuur en de zon scheen wat minder fel. Wat hebben we genoten van deze dag! Iedereen ging aan het eind van de dag voldaan naar huis.
  • vrijdag, de laatste dag: wederom in de ochtend tennis en conditietraining gecombineerd. De kinderen waren na de 2 tot 4 dagen best wel moe. Na de lunch hebben we een voetbalclinic gehad op de locatie van atletiekvereniging Nenijto van organisatie 3SSport. Sommige kinderen waren nog aardig moe van de ochtend en hebben rustig aangedaan. Na terugkomst op het park hebben de kinderen nog genoten van een ijsje en we hebben ter afsluiting een bingo gedaan. Na de bingo hebben we afscheid moeten nemen van de kinderen en iedereen nog een prettige vakantie gewenst.

Wij willen alle deelnemers, de trainers en personeel van Brasserie Happy Village danken voor een fantastische week.
Hopelijk zien we iedereen weer terug bij de volgende sportweek in 2023!