Jeugd Sportweek 2022 – 11 tm 15 juli

De Jeugd Sportweek was weer zeer geslaagd. Kinderen konden kiezen of ze mee wilden doen met een drie of vijfdaags sportweek. 

Op de maandag zijn we in de ochtend gaan tennissen onder begeleiding van alle trainers van Solid Tennis Academy. Na de verrukkelijke lunch, klaargemaakt door Danny van Brasserie Happy Village, zijn we gaan disc-golven in het Roelf Langerak park. 

Op de dinsdag hebben we in de ochtend in een combinatie gedaan van tennis training en conditietraining onder begeleiding van Raoul van de Solid Performance gym. Na wederom een verzorgde lunch van Brasserie Happy Village hebben we in de middag een Breakdance clinic gehad van Rabbani Sayed. Hier hebben de kinderen vrijuit kunnen bewegen en nieuwe “moves” geleerd.

Op de woensdag kwam er een nieuwe groep kinderen erbij. Ook is de woensdag voor aantal kinderen de laatste dag. Op de woensdag ochtend hebben we tennis en spelletjes in de ochtend gecombineerd. Er werd trefbal gespeeld en ook gevoetbald. Na lekkere pannenkoeken zijn we in de middag gaan zwemmen in de Oostervant. Hier hebben we ruim twee en een half uur kunnen genieten van het verkoelende water. Na het zwemmen zijn we op het park gaan prijsschieten. Hierbij heeft iedereen altijd prijs. Na het broodje hamburger hebben we afscheid moeten nemen van een aantal kinderen wat voor hen de laatste dag was.

De meeste kinderen kijken altijd uit naar de donderdag, want op de donderdag gaan we standaard elk jaar naar familiepark Drievliet met de bus. Dit jaar waren we hier met 37 kinderen en begeleiding. Het was gelukkig iets koeler qua temperatuur en de zon scheen wat minder fel. Wat hebben we genoten van deze dag! Iedereen ging aan het eind van de dag voldaan naar huis.

De vrijdag was de laatste dag van het jeugd sportweek. Wederom hebben we in de ochtend tennis en conditietraining gecombineerd. De kinderen waren na de 2 tot 4 dagen best wel moe. Na de lunch hebben we een voetbalclinic gehad op de locatie van atletiekvereniging Nenijto van organisatie 3SSport. Sommige kinderen waren nog aardig moe van de ochtend en hebben rustig aangedaan. Na terugkomst op het park hebben de kinderen nog genoten van een ijsje en we hebben ter afsluiting een bingo gedaan. Na de bingo hebben we afscheid moeten nemen van de kinderen en iedereen nog een prettige vakantie gewenst.

Wij willen alle deelnemers, de begeleiding van de clinics en het personeel van Brasserie Happy Village bedanken voor een fantastisch week. Hopelijk zien we iedereen weer terug bij de volgende sportweek!