Toegankelijke gym voor jong en oud

In het leven moet je leren vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen kwade invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, scherp en actief blijven, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan. Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute opgericht; toegankelijke ‘boutique gyms’ voor jong en oud door het hele land. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

Kickboxing workouts

Bij Kickboxing Institute bieden we intensieve, uitdagende en gevarieerde kickboxing workouts aan. Uitsluitend onder begeleiding van gediplomeerde trainers in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met de work-outs van Kickboxing Institute verbrand je in no-time veel calorieën, bouw je spieren op en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld. Waar wacht je nog op? Kickboxing workouts!

Geen poespas, met beide benen op de grond

Kickboxing Institute is geen klassieke kickboksschool. Sterk, veilig, dichtbij, verbroederend en vrij is waar we voor staan. Het bieden van een toegankelijke, positieve plek waar iedereen zich veilig voelt, grenzen verlegt en zich verbindt met anderen is waar we voor gaan. Het totaalpakket dat we op het gebied van gezondheid, vitaliteit en vertrouwen bieden, maakt dat wij onze leden zowel mentaal als lichamelijk sterker maken en ze zo klaarstomen voor de toekomst.

MEER INFO