Download de Playtomic APP

 

Stappenplan eerste keer een baan reserveren

 1. Download de Playtomic app via de app/play store
 2. Maak een account aan met het emailadres wat bij ons bekend is, activeer deze via uw mail en vul de gegevens in als u wilt (telefoonnummer en emailadres is genoeg, dus niveaubepaling hoeft niet, mag wel). Het is belangrijk dat de mensen waarmee u speelt ook een account aanmaken.
 3. Klik linksonder op spelen
 4. Klik op een baan boeken
 5. Zoek en klik op Sportpark Blijdorp (like de club zodat Sportpark Blijdorp bovenaan staat)
 6. Kies de gewenste dag en tijd (u kunt een week van tevoren een tennisbaan boeken)
 7. U gaat nu naar de checkout. Klik nu op ‘je betaalt je deel’ en klik daarna op spelers toevoegen. Let op: je moet aangeven of je met 2 of 4 op de baan staat. Met 3 kan dus niet.
 8. Bij het toevoegen van spelers moet je de eerste keer het volledige emailadres opzoeken. De volgende keer zal deze spelers bij je suggesties staan.
 9. Als je alle spelers hebt toegevoegd, dan kan je klikken op doorgaan en doorgaan met betaling van €0
 10. De toegevoegde spelers krijgen nu een melding dat ze de baan kunnen accepteren en dan kunt u gaan spelen

Let op: Als je geen medespelers toevoegt of medespelers die geen lid zijn, dan denkt het systeem dat je met een niet lid hebt gespeeld en dan moet je daar dus voor betalen. Als je met leden speelt staat er altijd 0 euro.

Stappenplan na de eerste keer reserveren

 1. Open de Playtomic app
 2. Klik op een baan boeken en zoek op Sportpark Blijdorp
 3. Kies uw dag en tijd
 4. Voeg de spelers toe waarmee je speelt (spelers waar je eerder mee hebt gespeeld zullen bij je suggesties tevoorschijn komen). Let op: je moet aangeven of je met 2 of 4 op de baan staat. Met 3 kan dus niet.
 5. Klik op doorgaan met betaling €0 en laat de toegevoegde spelers de baan accepteren

 

Let op: Als je geen medespelers toevoegt of ze accepteren het niet, dan denkt het systeem dat je met een niet lid hebt gespeeld en dan moet je daar dus voor betalen. Als je met leden speelt staat er altijd 0 euro.