ROOSTER

ONZE LESSEN

Onze SOLID lessen zijn een begeleidende fitnesstraining met elementen van gewichtheffen, roeien, fietsen, en lopen. Een training bij Solid is elke keer anders. Iedere dag is er een nieuwe uitdaging en dus is je training nooit saai. Bij Solid train je altijd met een groep tegelijkertijd. Gezellig, maar ook enorm motiverend. Je vraagt gegarandeerd meer van jezelf dan wanneer je alleen zou trainen.

In de groepsklasse combineren we conditie training, barbell, dumbbell, kettlebell en explosieve oefeningen om topprestaties te behalen. Al deze verschillende oefeningen dragen bij aan een goede conditie en een totaal aan sterkere spieren, en dus een betere algehele solid fitheid en solid gezondheid.

SOLID Workout Of the Day

meer info

Het totale lesprogramma als één les. Alle elementen komen aan bod voor een perfecte Solid fitheid en Solid gezondheid.

Solid Workout Of the Day (WOD) richt zich op specifieke doelen voor een periode van 6 tot 8 weken. WOD is voor iedereen die meer dan 3 keer per week wil trainen en/of weer op het goede spoor wil komen. WOD omvat al onze lessen; SOLID hoge intensiteit, SOLID Mobiliteitstraining, SOLID gewichtheffen.

SOLID HIGH INTENSITY

meer info

High Intensity Interval Training gebruikt minder gewicht met meer intensiteit! Als je je spieruithoudingsvermogen, snelheid en kracht wilt vergroten, dan is deze les iets voor jou! Herhaalde korte sets van hoge intensiteit en explosieve kracht met korte herstelmomenten, het is bewezen dat je conditie snel verbetert!

SOLID MOBILITY

meer info

Mobiliteitstraining is de geheime tip van topsporters die hen een concurrentievoordeel geven en blessures verminderen. Gewrichten soepel, pijnvrij en onder controle laten bewegen tijdens hun volledige bewegingsbereik, is van cruciaal belang voor maximale prestaties. Alleen statisch rekken is niet genoeg en dat is waar de kracht van mobiliteitstraining om de hoek komt kijken.

SOLID WEIGHTLIFTING

SOLID COURT FIT

meer info

Professionele kracht- en conditietraining voor tennis! Deze les is gericht op het vergroten van je velddekking, voet- en racketsnelheid, stabiliteit, balans en core-kracht. Breng je spel naar een hoger niveau met extra kracht en begin met het teruggeven van ballen die je normaal gesproken zou missen!

SOLID RUNNING

meer info

Hardlopen is voor veel sporten de basis waar vanuit een sport beoefend wordt. Neem tennis; de bal komt niet naar jou toe, jij moet naar de bal toe. Is je basis, hardlopen, niet goed dan is tennis ook lastig. Het Solid Running Team geeft jou de mogelijkheid om op een leuke ontspannen manier jouw basis te verbeteren. Solid trainer Paolo Carenini neemt jou mee om te werken aan je techniek; je kracht; je balans en het verbeteren van je conditie. Met als doel een betere individuele prestatie te bereiken. Hardlopen doe je niet alleen, maar met het Solid Running Team.

SOLID STRENGTH

meer info
De Solid Strength les focust op compound oefeningen zijn oefeningen waarbij verschillende spiergroepen op hetzelfde moment worden getraind. Dit is handig omdat je op deze manier vele spiergroepen tegelijk traint, waaronder ook de belangrijke core-stability spieren. Je kan dus je hele lichaam trainen met enkele oefeningen. Het voordeel van krachttraining is meer core-stability, meer explosiviteit, grotere botdichtheid, sterker immuunsysteem, minder depressie en meer zelfvertrouwen.
De 5 compound oefeningen: bench press, shoulder press, deadlift, bent-over-row, pull up en de squat zijn de belangrijkste oefeningen van Solid Strength. Let’s get stronger!
Lid worden

OPEN GYM

meer info

We gaan over totale prestaties en dat betekent dat we wat extra tijd, moeite en focus moeten steken! Onze sportschool staat dagelijks voor je klaar om je eigen programma of specifieke discipline te komen trainen. Onze coaches zullen er zelfs zijn om te helpen.

TOP SPORT

meer Info

Heb jij een TOP-SPORT-STATUS of hiervoor aan het trainen?

Dan kan je bij ons in Rotterdam TOP SPORT GYM onder professionele begeleiding komen beoefenen. Dat kan alleen én met je eigen trainer(s). 

Wij bieden diverse Gym Trainingen op maat voor alle TOP-SPORTERS: de diverse trainingen zijn afgestemd op jou en jouw sport. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs (met je trainer) voor een persoonlijk gesprek dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

Wij zien ernaar uit! 

Mail naar onze trainer Raoul Bodo: gym@sportparkblijdorp.nl