Sportpark Blijdorp houdt een Open Dag! Ben jij benieuwd naar de Solid Performance Gym, Tennis of gewoon ons Sportpark?
Kom dan op 18 en 19 maart een kijkje nemen op ons park!


Speciaal voor de volwassenen hebben wij niet één maar twee dagen. Op 18 maart tussen 11:00 en 12:30 starten wij namelijk met de Open Dag van Solid Performance Gym. Hier kun je rustig een kijkje nemen maar ook meedoen met leuke groepslessen.

Op 19 maart starten wij speciaal voor de jonge Rotterdammers in de omgeving met een kids+ouders moment van 10:00 tot 11:30. Er zullen diverse activiteiten zijn die uw kind alleen of met u samen kan doen. Ook zullen er Clinics te volgen zijn van zowel tennis als de gym en wij zijn zelf als Team aanwezig om u van alle informatie te voorzien. 

Ben jij geen kind meer of heb jij geen kinderen, dan kan jij tussen 12:00 en 13:30 een kijkje komen nemen. Op zondag kunnen volwassenen namelijk niet alleen naar de Gym maar ook komen tennissen.

18 MAART

Volwassenen 11:00 tot 12:30

Algemene programma

  • Informatiestand
  • Meekijken met regulieren lessen

19 MAART

kids+ouders 10:00 11:30

Volwassenen 12:00 tot 13:30

Algemene programma

  • Informatiestand
  • Meekijken met regulieren lessen

Kom jij naar onze Open Dag?

Wil jij zeker zijn van een plekje tijdens één van onze Clinics? Schrijf je dan nu alvast in via het inschrijfformulier hieronder en maak kans op een Sportpark Blijdorp Goodiebag. Check het Clinic-schema op de gewenste dag voor de beschikbare tijden!

Op de dag zelf hoef jij je dan alleen nog enkele minuten voor de start van de gekozen Clinic je aan te melden bij de informatiestand.