Waarom sponsoren?

We zijn blij dat veel bedrijven en instellingen Sportpark Blijdorp een warm hart toedragen. Vaak is dat ook een belangrijke reden om ons park financieel te willen ondersteunen. Maar er zijn meer argumenten om uw naam aan ons sportpark te verbinden. Sportpark Blijdorp heeft namelijk ambitie om uit te breiden en wij kunnen uw steun goed gebruiken. Hieronder proberen wij in het kort wat punten te laten zien waarvoor sponsoring ook voor uw bedrijf een toegevoegde waarde kan zijn:

Modern sportpark

Sportpark Blijdorp is een modern sportpark waar veel waarde wordt gehecht aan een professionele uitstraling, een goed werkende website en sociale media zoals Facebook en Instagram. Als sponsor profiteert u daar uiteraard van mee.

Tennis vereniging Aelos-Oledo

Sportpark Blijdorp heeft met tennisvereniging Aeolus-Oledo een grote tennisvereniging in Rotterdam; een club met een lange en rijke historie en dit jaar viert de vereniging haar 65 jarige lustrum. Met zo’n 1000 leden hebben wij een breed bereik hier in de regio. Hiernaast telt het Sportpark Blijdorp ook nog zo’n 250 tennis parkleden.

Meerdere sporten

Tennis is de 2e sport van Nederland en dus populair bij een groot en breed publiek van alle leeftijden.

Sportpark Blijdorp is zeker niet alleen tennis: Overige sporten die wij nu al aanbieden zijn:

  • Fitness training via Solid Performance Gym
  • Kickbox training via Kickboxing Institute

Deze andere sporten nemen allen ook weer hun eigen sporters mee naar ons Sportpark. In totaal bezoeken ruim 2000 sporters ons sportpark regelmatig!

Ambitie

“Ambitie” is al gevallen; in de toekomst zullen wij zeker nog andere sporten gaan aanbieden. De kans is dus groot dat sponsoring een positieve bijdrage levert aan uw naam- of productbekendheid.

We richten ons zowel op de prestatieve als de recreatieve speler van jong tot oud. Alle leeftijden zijn in ons ledenbestand vertegenwoordigd. Als sponsor van een sportpark laat u zien dat u sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en gezondheid hoog in het vaandel heeft. Dat zijn positieve waarden waarmee u zich kunt associëren.

Netwerken

Sportpark Blijdorp biedt haar (grotere) sponsors diverse netwerkmogelijkheden aan. Zo komt u niet alleen met onze leden in contact, maar kunt u ook andere bedrijven in een informele sfeer ontmoeten.

Wie kan sponsor worden?

In feite kan iedereen sponsor worden van Sportpark Blijdorp. Sponsors hoeven dus geen directe relatie te hebben met onze vereniging of een van onze sporten. Voor meer informatie stuur een mail naar sponsoring@sportparkblijdorp.nl