Over ons

Solid Performance Gym omvat alle aspecten van prestatietraining. We behalen echt resultaten door middel van bewezen trainingsmethoden die worden ondersteund door de wetenschap en die op elk niveau functioneel kunnen zijn! Onze krachtige sportschool, programma’s, assessments en community geven je de kracht om je prestaties naar een hoger niveau te tillen en er elke dag goed uit te zien en je goed te voelen!

Wat is prestatietraining? Prestatietraining is gericht, op het verbeteren van persoonlijke prestaties. Snelheid, kracht, mobiliteit, zelfvertrouwen, bewegingspatronen, voetenwerk, uithoudingsvermogen en alle elementen die leiden tot betere prestaties op en buiten de sportarena.

Waarom Solid Performance Gym?

  • We luisteren en meten!
  • Wij focussen, ontwerpen en bouwen voor jou!
  • Wij helpen, ondersteunen en motiveren jou om te presteren!
Inschrijven

De SOLID Performance Gym is ingedeeld in verschillende zones.

Elk met hun eigen doel en functie.

Klik hieronder voor meer info

Naar de zones

Onze SOLID FIT lessen zijn elke keer anders. Iedere dag is er een nieuwe uitdaging en dus is je training nooit saai. Bij Solid train je altijd met een groep tegelijkertijd. Gezellig, maar ook enorm motiverend. Je vraagt gegarandeerd meer van jezelf dan wanneer je alleen zou trainen. Klik snel voor meer informatie over de lessen!

Lessen