Over ons

Wil je veilig en verantwoord trainen? Dan is Solid Performance Gym iets voor jou. In onze lessen focussen wij op jou door je bewuster te laten worden van je eigen houding en trainingstechnieken. Samen zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke prestaties verbeteren én je plezier gaat ervaren in het sporten. Solid Performance Gym ziet en helpt jou!

Wij bieden Workout of the Day, mobilititeitstraining, weightlifting- en runninglessen aan. Daarnaast hebben wij onze sportschool uitgebreid met gloednieuw, hoogstaande apparatuur van Keiser. Unieke trainingsapparatuur dat gebruik maakt van natuurlijke weerstand en ervoor zorgt dat je op een verantwoorde manier traint.

Bij Solid Performance Gym ligt de focus op jou! Wij helpen jou met het verbeteren van jouw persoonlijke prestaties. Samen met onze community motiveren wij elkaar en zorgen wij voor groei. Get ready to start!

Inschrijven

De SOLID Performance Gym is ingedeeld in verschillende zones.

Elk met hun eigen doel en functie.

Klik hieronder voor meer info

Naar de zones

Onze SOLID FIT lessen zijn elke keer anders. Iedere dag is er een nieuwe uitdaging en dus is je training nooit saai. Bij Solid train je altijd met een groep tegelijkertijd. Gezellig, maar ook enorm motiverend. Je vraagt gegarandeerd meer van jezelf dan wanneer je alleen zou trainen. Klik snel voor meer informatie over de lessen!

Lessen