Start zomerseizoen en avondklok

Maandag 29 maart start op ons park het Zomerseizoen. De baanschema’s voor lessen en baanhuurders wordt weer iets anders dan in de winter. De meeste lessen zullen worden gegeven op de banen 1 t/m 6 en en de gravelbanen 9, 10 en 11. 

Avondklok 21.00 uur : maandag 28 en dinsdag 29 maart:
28 en 29 maart sluit het park om 20.30 uur. U kunt wel digitaal een baan blokken van 20.00-20.45 maar u kunt SLECHTS SPELEN TOT 20.30 uur.

Avondklok 22.00 uur : vanaf woensdag 30 maart
De laatste bloktijd is van 20.45-21.30 uur. Het park gaat dan ook direct dicht. Wilt u svp tijdig uw baan verlaten zodat onze collega’s niet naar de banen hoeven te lopen om u van de baan af te komen halen.

Banen afschrijven / digitaal blokken
Wij wijzen u er nogmaals op, dat u op de goede manier digitaal banen blokt. 

– Als u wilt singelen, schijft u met 1 andere persoon af.
– Wilt u dubbelen? blok dan digitaal een baan en voeg 3 personen toe.
– Het is absoluut niet toegestaan om met 4 personen 2 singels achter elkaar te blokken en dan met 4 man 90 minuten te gaan dubbelen. U houdt dan 1 bloktijd bezet voor uw collega-leden. Dit is absoluut onacceptabel.
– Ook dient u met de persoon/personen op de baan te staan waarmee u geblokt heeft. De namen die in de bloktijd staan, moeten dus ook op de baan staan. Het is niet toegestaan om andere namen te gebruiken. 

De komende weken zullen wij dit extra gaan controleren! Als het te vaak gebeurt, zullen we betreffende leden gaan blokkeren en fout geblokte banen halen wij uit het systeem. Ziet u zelf dat leden onjuist afschrijven, kom dan naar de kantine en meld het.

In ieder geval wensen wij u een fijn zomerseizoen, houd rekening met elkaar, houd u aan de Corona- en onze parkregels en laten we hopen dat de avondklok er snel na 20 april eraf gaat.

Namens het hele team van Sportpark Blijdorp