Update corona – 16 maart

Leden, baanhuurders, lessers en gasten,

N.a.v. de aankondiging 15 maart jl. dat ook alle horeca- en sportgelegenheden tot 28 april gesloten moeten blijven, laten wij u weten dat wij het net als iedereen ten zeerste betreuren dat wij het tennispark niet meer kunnen openstellen. Maar, wij realiseren ons ook heel goed dat de gezondheid van alle Nederlanders voorop staat en daaraan werken wij uiteraard mee. Laten we hopen dat alle maatregelen helpen. 

Onderstaand treft u in het kort nadere informatie.

Tennispark
Het park is gesloten tot 28 april a.s. Dit betekent dat er helemaal niet getennist wordt.

Lessen Solid Tennis Academy
Er vinden geen tennislessen plaats t/m 28 april. 

Lessen winter 19/20
We bekijken met de leraren nog of inhaallessen zijn in te plannen. Betrokken lessers zullen hierover later nog worden geïnformeerd via de leraar. Houd ook de website hierover in de gaten.

Zomerseizoen 2020
Tennislessen voor Volwassenen en Jeugd beginnen op maandag 28 april. Dit uiteraard onder voorbehoud van nieuwe mededelingen van de overheid.
Het totaal aantal lessen voor de volwassenen blijft 20 en voor de jeugd 16. De lesweken en vakanties staan vermeld op de website.
Wij streven ernaar iedereen uiterlijk 22/4 te berichten in welke groep/dag/tijd men les heeft. Dit geldt ook voor de Jeugd.

KNLTB-competitie
Het eerste competitie-weekend van 3-5 april is afgelast. Wat er daarna gebeurt, hangt uiteraard af van de beslissingen van de overheid en KNLTB.

Bereikbaarheid en informatie
Informatie en vragen over lessen voor Volwassenen en Jeugd kunt u mailen naar: info@solidtennisacademy.nl. Als u uw telefoonnummer in de mail opgeeft, dan zullen onze leraren Adrian, Thomas en Dolf met u contact opnemen.


Wij wensen u veel wijsheid en gezondheid toe en laten we hopen dat we op maandag 28 april a.s. een ieder van u weer mogen begroeten.

Houd u t/m 28 april onze website in de gaten voor nieuws: www.tenniscentrumblijdorp.nl of www.sportparkblijdorp.nl


Het team van Sportpark Blijdorp