Keizer fitnessapparaten zijn de keuze van de sporter! Waarom? Omdat ze functioneel en fundamenteel beter zijn! Ze lijken misschien veel op traditionele fitnessapparaten, maar de manier waarop ze werken en uw spieren stimuleren, is duidelijk beter! Als het om prestaties gaat, zijn er geen betere machines beschikbaar.

Lid worden

Wat Keiser uniek maakt is het gebruik van weerstand door middel van luchtdruk. Het maakt revalideren en trainen veilig voor iedereen, zonder het gevaar van overbelasting. De gelijkblijvende weerstand gedurende de hele beweging kan eenvoudig met een druk op de knop worden verhoogd of verlaagd met stapjes van 100 gram, zonder dat er gewichten of schijven verwisseld of ingesteld moeten worden.

Ontworpen voor zowel de topsporter als voor de (nog) niet zo fitte, drukbezette sporter, maar ook voor degene die net herstelt is van een operatie of blessure. Voor de fitness addict én de tachtiger die graag fit en zelfstandig wil blijven. Dat is mogelijk, omdat Keiser meer manieren van trainen kent. Door de pneumatische weerstand kun je zowel explosief, traditioneel, speed, HITT als excentrisch trainen. 

Sportprestatiezone

Deze zone biedt je de unieke mogelijkheid om gerichte kracht- en conditieoefeningen te combineren met jouw specifieke sportvaardigheden en bewegingen. Veel van de geregistreerde prestaties worden bepaald door jouw vermogen om je vaardigheden uit te oefenen zonder vermoeidheid en deze zone stelt je in staat om precies dat te trainen in een ongeëvenaarde, veilige en gecontroleerde omgeving.

Lid worden

Gewichthefzone

Hef je halter op en stap op een van onze 3 Olympische hefplatforms! Maar het gaat niet alleen om het gewicht … Dit gebied is ook perfect om de juiste techniek en bewegingspatronen voor alle vormen van functionele training te leren, oefenen en trainen.

Lid worden

High performance zone 

De thuisbasis van onze SOLID Cross klasse en functionele trainingszone. Dit gebied is klaar om te rennen, springen, tillen, duwen, trekken en exploderen op weg naar topprestaties. Uitgerust met alles wat je maar wilt of nodig hebt, inclusief plyo-boxen, ringen, slamballen, horden, halters, halters, kettlebells, elastieken, krachtsleden en meer, zal dit gebied je naar het volgende niveau brengen!

Lid worden

SOLID RUNNING TEAM

Momenteel is ons running team programma niet actief. Houd deze pagina in de gaten voor eventuele veranderingen. Mocht u toch nog vragen hebben mail dan uw vraag naar gym@sportparkblijdorp.nl

Lid worden