Sportprestatiezone

Deze zone biedt je de unieke mogelijkheid om gerichte kracht- en conditieoefeningen te combineren met jouw specifieke sportvaardigheden en bewegingen. Veel van de geregistreerde prestaties worden bepaald door jouw vermogen om je vaardigheden uit te oefenen onder vermoeidheid en deze zone stelt je in staat om precies dat te trainen in een ongeëvenaarde, veilige en gecontroleerde omgeving.

Lid worden

Gewichthefzone

Hef je halter op en stap op een van onze 3 Olympische hefplatforms! Maar het gaat niet alleen om het gewicht … Dit gebied is ook perfect om de juiste techniek en bewegingspatronen voor alle vormen van functionele training te leren, oefenen en trainen.

Lid worden

High performance zone 

De thuisbasis van onze SOLID CrossFit klasse en functionele trainingszone. Dit gebied is klaar om te rennen, springen, tillen, duwen, trekken en exploderen op weg naar topprestaties. Uitgerust met alles wat je maar wilt of nodig hebt, inclusief plyo-boxen, ringen, slamballen, horden, halters, halters, kettlebells, elastieken, krachtsleden en meer, zal dit gebied je naar het volgende niveau brengen!

Lid worden