Wilt u meer bekendheid creëren voor uw bedrijf?

We zijn blij dat veel bedrijven en instellingen Sportpark Blijdorp een warm hart toedragen. Vaak is dat een belangrijke reden om ons park ook financieel te willen ondersteunen. Maar er zijn meer argumenten om uw naam aan ons sportpark te verbinden

Sportpark Blijdorp helpt uw bedrijf graag in het aantrekken van klanten. Voor u als bedrijf zijn er meerdere opties mogelijk:

Sponsoring

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken of stuur een mail naar sponsoring@sportparkblijdorp.nl

Onderstaande bedrijven willen wij via deze weg bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking.

ASICS

ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. De naam is een acroniem van Anima Sana In Corpore Sano, en staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam.

In de tenniswereld staat ASICS bekend voor hun top kwaliteit schoenen en hun karakteristieke kleding.

Solid Tennis Academy is trots zich de eerste ASICS Tennis Academy van Nederland te mogen noemen.

De Nieuwe Hypotheken

Sportpark Blijdorp is in de zomer van 2019 een samenwerking aangegaan met De Nieuwe Hypotheken. Waarbij u een belangrijke rol kunt vervullen!

De Nieuwe Hypotheken is sinds 2005 het adres voor een andere kijk op advies en service. Zij zijn gespecialiseerd in starters, startersleningen en doorstromers. Bij De Nieuwe Hypotheken kunt u kwaliteit verwachten. U krijgt op maat gemaakt advies, zij nemen de tijd voor u en begeleiden u van de aankoop tot de notaris en daarna.

Welke rol kunt u vervullen?

Wanneer u naar De Nieuwe Hypotheken gaat voor een consult, advies en/of hypotheek, steunt u hiermee Sportpark Blijdorp, Tennisvereniging Aeolus-Oledo en de tennistalenten van Solid Pro welke iedere dag op de baan staan om proftennis(t)er te worden. De inkomsten vanuit De Nieuwe Hypotheken zullen goed besteed worden!

www.denieuwehypotheken.nl 

Bestel je sportprijzen bij onze partner Budgettrophy!

Budgettrophy is de grootste online aanbieder van voordelige sportprijzen met een grote collectie  trofeeën, medailles, glas awards, kampioensschalen, rozetten en nog veel meer. Voor elke sport of gelegenheid heeft Budgettrophy een passende sportprijs. 

Gepersonaliseerde sportprijzen voor elke sport

Naast speciaal ontworpen sportprijzen voor bijvoorbeeld, voetbal, tennis, hockey of atletiek zijn alle producten volledig naar wens te personaliseren. Upload  je eigen foto, logo of design en laat een persoonlijke tekst op je sportprijs plaatsen. Zo maak je van jouw sportprijs een echt persoonlijk aandenken. Zelfs als je op korte termijn sportprijzen nodig hebt ben je bij Budgettrophy aan het juiste adres. Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je jouw sportprijzen op tijd in huis voor de prijsuitreiking.

✓ We zijn trots op onze goede klantbeoordeling, klanten beoordelen ons met een 9.1.

✓ Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

✓ Profiteer van top kwaliteit producten voor de beste prijs en service.

Bestel jouw sportprijzen online op: www.budgettrophy.com