Wilt u meer bekendheid creëren voor uw bedrijf?

We zijn blij dat veel bedrijven en instellingen Sportpark Blijdorp een warm hart toedragen. Vaak is dat een belangrijke reden om ons park ook financieel te willen ondersteunen. Maar er zijn meer argumenten om uw naam aan ons sportpark te verbinden

Sportpark Blijdorp helpt uw bedrijf graag in het aantrekken van klanten. Voor u als bedrijf zijn er meerdere opties mogelijk:

Sponsoring

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken of stuur een mail naar sponsoring@sportparkblijdorp.nl

Onderstaande bedrijven willen wij via deze weg bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking.

ASICS

ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de vijf grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. De naam is een acroniem van Anima Sana In Corpore Sano, en staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam.

Vanaf de oprichting in 1949 (destijds als Onitsuka Co., Ltd) is ASICS voortdurend bezig geweest om met behulp van wetenschappers, topatleten en coaches nieuwe sportartikelen te ontwikkelen.

In mei 1990 werd in Kobe, Japan het ASICS onderzoekscentrum voor sportwetenschappen geopend. Het instituut bestaat uit verscheidene afdelingen met diverse specifieke taken, zoals het analyseren van lichaamsbewegingen, het testen van materialen en het ontwikkelen van nieuwe producten.

In de tenniswereld staat ASICS bekend voor hun top kwaliteit schoenen en hun karakteristieke kleding.

 

Wat betekent deze samenwerking voor u?

Niet alleen de tennistrainers van Solid Tennis Academy worden door ASICS voorzien van kleding en schoenen, maar ook u als lid van ons Sportpark (Tenniscentrum en LTC Aeolus-Oledo) krijgt een korting van 20% in de Asics store in hartje Rotterdam.

Je kunt de winkel vinden op de lijnbaan 77. Iedere dag open tot 19:00 uur en op de vrijdagavond zelfs tot 21:00 uur!

 

Neem uw pasje mee als bewijs dat je lid bent en ontvang uw korting!

 

 

De Nieuwe Hypotheken

Sportpark Blijdorp is in de zomer van 2019 een samenwerking aangegaan met De Nieuwe Hypotheken. Waarbij u een belangrijke rol kunt vervullen!

De Nieuwe Hypotheken is sinds 2005 het adres voor een andere kijk op advies en service. Zij zijn gespecialiseerd in starters, startersleningen en doorstromers. Bij De Nieuwe Hypotheken kunt u kwaliteit verwachten. U krijgt op maat gemaakt advies, zij nemen de tijd voor u en begeleiden u van de aankoop tot de notaris en daarna.

 

Welke rol kunt u vervullen?

Wanneer u naar De Nieuwe Hypotheken gaat voor een consult, advies en/of hypotheek, steunt u hiermee Sportpark Blijdorp, Tennisvereniging Aeolus-Oledo en de tennistalenten van Solid Pro welke iedere dag op de baan staan om proftennis(t)er te worden. De inkomsten vanuit De Nieuwe Hypotheken zullen goed besteed worden!

 

Dus schroom niet, vraag naar informatie bij Thomas, in het kantoor of kijk op www.denieuwehypotheken.nl en vertel hen dat u via Sportpark Blijdorp op hun naam bent gekomen.

 

FYSICO Rotterdam

FYSICO is een praktijk voor fysiotherapie én een (medisch) trainingscentrum in de Rotterdamse wijk Blijdorp. De fysiotherapeuten van FYSICO zijn specialisten in het verbeteren van houding en bewegingsgewoonten, vanuit een medische hulpvraag of wanneer u onder goede begeleiding (opnieuw) wilt (leren) bewegen. In beide gevallen geloven wij in een actieve rol voor de cliënt.

Kijk voor meer informatie op www.fysicorotterdam.nl