Solid Tennis Academy Zilver Toernooi
2022 JRT 12 & JRT 14

1 tm 3 april 2022

Tournament info

Meer Info over jeugdlessen

Voorwaarden deelname Jeugdlessen

Kinderen die lid zijn van Aeolus-Oledo betalen minder voor de lessen. De korting is al verwerkt in het lesgeld dat u onderstaand ziet.

Als uw kind geen lid is, dan wordt het tarief van 23 lessen verhoogd met € 80,00 en de lesserie van 12 lessen wordt verhoogd met € 40,00.

Dit geldt ook voor de NEO-senior leden (geboren zijn in 2004 dus die dit jaar 18 worden): zij hebben geen recht op de korting. Genoemde lesbedragen worden in de uiteindelijke factuur vermeerderd met € 80 / € 40 (resp. 23 en 12 lessen).

Wilt u uw kind aanmelden voor een lidmaatschap, dat kan hier: Klik hier om in te schrijven voor het Jeugdlidmaatschap bij TC Aeolus-Oledo maar het is niet verplicht.

Factureren en betaling

Alle ouders ontvangen van Solid Tennis Academy de factuur voor alleen de lessen. Van de TV Aeolus-Oledo ontvangt men de factuur voor het lidmaatschap.
Let op: dit zijn dus 2 verschillende facturen.

Zomerseries 2022

Les-serie van 23 lesweken buiten: 7 maart t/m 24 september.
Les-serie van 12 lessen vanaf 7 maart: deze kunnen  aansluitend naar wens vervolgd worden met een nieuwe les-serie van 11 vervolglessen (eindigend 24/9 september).

Inhaaldagen + vakantie

Inhaaldagen: zondagen 1 mei / 10 juli / 25 september
Vakantie: klik hier voor vakanties en feestdagen

Nadere informatie over jeugdlessen: info@solidtennisacademy.nl t.a.v. Dolf Harteveld, hoofd jeugdtraining.

Senioren

ALLE GROEPEN VOOR KOMEND ZOMERSEIZOEN ZITTEN VOL. U KUNT HELAAS NIET MEER INSCHRIJVEN.
U kunt zich evt opgeven voor een wachtlijst: info@solidtennisacademy.nl

Solid Tennis Academy biedt van maandag t/m zaterdag tennislessen aan voor senioren, zowel overdag als in de avond (vanaf 18:00 uur) en zaterdag tot 14.00 uur.

ZOMER 2022

Vanaf 14 februari inschrijving geopend
Voor leden van TC Aeolus-Oledo en Sportpark Blijdorp zijn de lessen goedkoper. Let dus op bij het inschrijven waar u voor kiest. Indien u zich inschrijft  voor de “lessen voor leden” (het goedkopere tarief), dan bent u wel verplicht uiterlijk 6 maart ook daadwerkelijk ingeschreven te zijn als lid bij het Sportpark of de vereniging TC Aeolus-Oledo.
V.w.b vakanties, feestdagen en openingstijden, zie ook onze website voor de laatste informatie: Klik hier.  Er wordt les gegeven op 2e Paas- en 2e Pinksterdag, in de Meivakantie, Hemelvaartsdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag. Tenzij de leraar anders met u en de lesgroep afspreekt. 

ASICS TENNIS ACADEMY
DOLF HARTEVELD

Trainer

Verantwoordelijk voor de jeugd

ADRIAN HELLMANN

Trainer

Verantwoordelijk voor planning volwassen lessen

SIFRAZ ARIF

Trainer

FRANK JONKER

Trainer

Laatste nieuws