Over het Tenniscentrum

Tenniscentrum Blijdorp beschikt over 24 tennisbanen, waarvan vijf indoor. Van de 19 buitenbanen zijn er 14 verlichte smashcourt-banen en vijf (onverlichte) gravelbanen.

U heeft bij ons de volgende mogelijkheden:

Lid worden van het Tenniscentrum. Met dit lidmaatschap kunt u onbeperkt gebruik maken van de 19 buitentennisbanen voor de periode waarin u uw lidmaatschap afsluit.

Speelt u graag KNLTB gerelateerde competities en toernooien. Kijk dan op de website van tennisvereniging Aeolus-Oledo. Met een lidmaatschap van de vereniging kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de 19 buiten tennisbanen en kunt u daarnaast mee doen met competities, toernooien, clubkampioenschappen en overige evenementen.

Op ieder gewenst moment kunt u een binnen- of buitenbaan reserveren.
Bel hiervoor 010 4654977.

Liever een vaste baan voor een langere periode? Stuur dan een mail naar info@sportparkblijdorp.nl

Tarieven baanhuur

Bij Tenniscentrum Blijdorp heeft u de mogelijkheid om ieder moment een losse baan te reserveren voor minimaal een uur.
Reserveert u liever een tennisbaan voor een periode van minimaal 6 maanden?
Mail dan voor de mogelijkheden naar info@sportparkblijdorp.nl.

Tarieven losse baanhuur 

 

ma-vrij 8-18u

avond v/a 18.00
+ weekend

 

Buiten

€ 21,00/1 uur
€ 36,00/2 uur

€ 27,00/1 uur
€ 53,00/2 uur

 

Binnen € 27,00/1 uur
€ 45,00/2 uur
€ 35,00/1 uur
€ 60,00/2 uur
   

De Barcompetitie

De Barcompetitie is een begrip bij tenniscentrum Blijdorp. Een periode van zo’n 20 weken waar u met uw team in het weekend speelt. De wedstrijden bestaan uit 1 herendubbel en 1 damesdubbel het eerste uur, gevolgd door 2 mixdubbels het tweede uur. Er wordt in poules gespeeld van zoveel mogelijk gelijke sterkte. Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 dames/2 heren, maar mag ook uit meer personen bestaan. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt wekelijks gespeeld op zaterdag en zondag, tijden zijn afhankelijk van het aantal team.

Iedereen met speelsterkte 7, 8 en 9 kan zich inschrijven. 
Er is een Zomer- en een Winter Barcompetitie. 
De kosten per team variëren van € 385,00 (zomer) tot € 465 (winter) per team.

Bij de balie op het tennispark ligt een inschrijfformulier: u kunt het formulier ook daar invullen en afgeven. Captains wordt verzocht teams in te schrijven met zoveel mogelijk dezelfde sterkte.

Meer informatie? Mail Dolf Harteveld: dolf@sportparkblijdorp.nl

Geen team maar wil je wel graag meedoen?
Geef je dan op via dolf@sportparkblijdorp.nl en meld dat je geïnteresseerd bent om in een team te spelen. Geef wel even aan welke speelsterkte je hebt. Als wij voldoende ‘enkele inschrijvingen’ hebben, kunnen wij misschien voor jou een team samenstellen of je aan een bestaand team toevoegen.

Voor de winter 20/21 is het maximaal aantal teams al bereikt. Het winterspeel-schema volgt zo snel mogelijk als de Corona-maatregelen dat toelaten.

Voorwaarden:
Inschrijven voor sluitingsdatum (datum staat op inschrijfformulier) of eerder als het maximale aantal teams is bereikt. Bij afzegging na de sluitingsdatum is betaling van 50% van de teamkosten verplicht.