Waarom sponsoren?
We zijn blij dat veel bedrijven en instellingen Sportpark Blijdorp een warm hart toedragen. Vaak is dat een belangrijke reden om ons park ook financieel te willen ondersteunen. Maar er zijn meer argumenten om uw naam aan ons sportpark te verbinden. Sportpark Blijdorp heeft namelijk de ambitie om uit te breiden en wij kunnen uw steun goed gebruiken. Hieronder proberen wij in het kort uit te leggen waarvoor sponsoring ook voor uw bedrijf een toegevoegde waarde kan zijn.

SponsorKliks
Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Sportpark Blijdorp, zonder dat het jou een cent extra kost!

Direct naar SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Sportpark Blijdorp, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Sportpark Blijdorp ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Sportpark Blijdorp.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Sportpark Blijdorp ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Sportpark Blijdorp. Voor jou een kleine moeite, voor Sportpark Blijdorp zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Sportpark Blijdorp. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Sportpark Blijdorp hier direct van!
Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Sportpark Blijdorp weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Sportpark Blijdorp is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Sportpark Blijdorp niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Sportpark Blijdorp
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11829

Business Club Blijdorp
Spreekt het u aan met ons sportpark samen te werken, uw relatienetwerk te versterken, uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen en uw naamsbekendheid te vergroten? Dan is onze Businessclub Blijdorp iets voor u. Klik voor meer informatie op onderstaande button of stuur een mail naar info@sportparkblijdorp.nl

Business Club Blijdorp

Sportpark Sponsor
Bent u enthousiast lid of draagt u ons park een warm hart toe? Wij bieden zeer aantrekkelijke sponsormogelijkheden aan om uw bedrijf of instelling onder de aandacht te brengen. Kijk voor  meer informatie op onderstaande button of stuur een mail naar info@sportparkblijdorp.nl

Sportpark Sponsor

Vrienden van Sportpark Blijdorp
Draag jij ons park een warm hart toe en ben je ervan bewust dat georganiseerde activiteiten een financiële ondersteuning nodig hebben? Word dan vriend van Sportpark Blijdorp. Met jouw bijdrage van € 100,- per jaar steun je ons park. Hiervoor mag je gratis deelnemen aan een tennisclinic van Solid Pro. Naamsvermelding op de website en het vriendenbord in de Brasserie. Voor meer informatie mail naar info@sportparkblijdorp.nl 

Contactformulier

Wil jij een sponsor worden of wil je graag meer informatie hierover?

Vul dan het contactformulier in en maak een afspraak met een van onze collega’s.