Welke training kies jij?

Strength | CrossFit | SOLID40 | Fundamentals | HIIT | CourtFit | Mobility

Strength

Bij Solid Strength focussen we ons op de klassieke krachtoefeningen zoals de squat, deadlift, bench press en pull up in combinatie met accessoire oefeningen. Het doel van de lessen is om de techniek te perfectioneren en elke keer weer sterker te worden.

CrossFit

WOD is ‘de les’ met het totale lesprogramma als één workout!
Tijdens deze workout komen alle elementen aan bod voor een volledige fitheid met uithoudingsvermogen, explosiviteit, flexibiliteit, kracht, coördinatie, behendigheid, evenwicht en nauwkeurigheid.
Deze les is voor iedereen die meer of minder dan 3 keer per week wil trainen en ook voor wie weer op het goede spoor wil komen. Solid Workout Of the Day (WOD) richt zich op specifieke doelen voor een periode van 6 tot 8 weken.

SOLID40

Bij SOLID40 weet je zeker dat je 40 minuten lang in beweging bent. Of dit nu 40 minuten zo veel mogelijk rondjes, 40 minuten rondjes van 5 minuten of een andere workout is, is altijd een verrassing. De les is altijd een combinatie van cardio-en krachtoefeningen waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Met SOLID40 ontdek jij waar jouw lichaam toe in staat is!

Fundamentals

De Crossfit les is onderdeel van ons Workout Of the Day programma. Hier komen de negen fundamentele elementen voor een volledige fitheid in één trainingsvorm aan bod.

HIIT

High Intensity Interval Training.
Deze uitdagende intervaltraining combineert krachttraining, cardio en oefeningen met je eigen lichaamsgewicht.

CourtFit

Tennis en fitness samen. Met CourtFit verbeter je je tennisskills door de juiste gymtraining en sla je in no time jouw tegenstanders van de baan!

Mobility

Mobilitytraining richt zich op het versterken en vergroten van je fysieke bewegingsbereik. Daarbij is het een belangrijk fundament voor je persoonlijke sportprestaties.

Heb jij je ingeschreven maar ben jij toch niet in de gelegenheid om naar de proefles te komen? Meld je dan af via 010 – 465 4977.