Over Solid Pro

 

Wilt uw kind graag meer uit zijn/haar tennis halen door meerdere keren per week te trainen en daarnaast deel te nemen aan competities en toernooien? Dan zit je bij Solid Pro aan het goede adres.

Solid Pro bestaat uit drie professionele tennistrainers en de conditietrainer van Solid Performance Gym. Deze vier trainers staan iedere dag op de tennisbaan om de tennistalenten van Solid Pro tot een hoger niveau te brengen. Voor iedere speler wordt er een uitgewerkt trainings-programma gemaakt die de speler gedurende het seizoen afwerkt. Per slot van rekening wordt ernaar gestreefd om uit iedere speler, individueel, het maximale te halen.

Trainers Solid Pro

 

Shaun Slattery

 

Shaun is begonnen met coachen in Australië, het land waar hij is opgegroeid. Na een aantal jaar lesgegeven te hebben in Spanje, Nederland en Zweden is hij nu weer terug op Nederlandse bodem. Met zijn jaren ervaring op topniveau en in verschillende landen is hij een aanwinst voor Solid Pro.

Shaun geeft vier dagen per week trainingen voor Solid Tennis Academy en Solid Pro. De rest van de week geeft hij lessen voor zijn eigen Tennis Akademie in Göteborg, Zweden

 

Marvin Cijntje

Oprichter Solid Tennis Academy

 

Marvin is begonnen met lesgeven in een tennishal in Montfoort. Na een jaar recreanten te hebben lesgegeven smaakte het naar meer. Hij heeft eerst zelf getennist bij een tennisschool voor prestatieve jeugd, maar na een aantal blessures kon hij helaas niet verder komen.
In deze periode raakte hij geboeid met het coachen van topjeugd en zodoende heeft hij zichzelf verder ontwikkeld als tenniscoach

 

Thomas Gloudemans

Thomas is in april 2005, als 12-jarige tennisser begonnen met trainen bij Marvin. Een aantal jaar en vele trainingen later was daar het Nederlands Kampioenschap tot en met 16 jaar en een plaats bij de beste 300 junioren van de wereld tot 18 jaar.
Sinds 2011 geeft Thomas tennisles. Eerst in de regio Den Haag en sinds april 2018 is hij onderdeel van Solid Tennis Academy en Solid Pro, met een tennisleraar opleiding en een HBO diploma Sportmanagement in zijn zak. Deze kennis en eigen ervaringen als tennisser gebruikt hij om de talenten van Solid Pro tot een hoger niveau te brengen.

POWERED BY

Help onze tennistalenten naar de wereldtop

Tijdens de wedstrijden worden sterke punten geregistreerd, zwakke punten aangekaart en zo kan er weer een plan worden opgesteld voor de volgende periode om tot hun maximale niveau te komen. Aan al deze trainingen en toernooien (incl. begeleiding) hangt helaas een behoorlijk prijskaartje. U kunt als individu of als bedrijf onze tennistalenten steunen zodat zij de mogelijkheid hebben om meer toernooien te spelen en meer uren op de tennisbaan te kunnen doorbrengen met hun coach.