Hey jij daar! Ben jij een échte horecatopper en houd je ook nog eens van sport? Dan hebben we goed nieuws, want Brasserie Happy Village op Sportpark Blijdorp is op zoek naar jou!

Als ons nieuwe barwonder ben je gastgericht, communicatief sterk en heb je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt al ervaring in de horeca (zowel bar als bediening) en bent in het bezit van de juiste papiertjes voor sociale hygiëne en BHV (of bent bereid die te behalen). Daarnaast ben je een keukenprins(es) in de dop en werk je graag samen, maar kun je ook zelfstandig knallen.

Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om het tennispark te openen en/of te sluiten. Het leuke is dat je hier werkt in een sportieve omgeving, dus affiniteit met sport is zeker een pluspunt!

Andere zaken die wij belangrijk vinden in jouw profiel:

· Je beschikt over minimaal HAVO werk- denkniveau
· Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de horeca (Vereist)
· Naast dat je vloeiend Nederlands spreekt (Vereist) beheerst je ook de Engelse taal.
· Je kunt snel schakelen, je toont initiatief en je steekt je handen graag uit de mouwen.

Wat kun je van ons verwachten?
Naast een te gekke baan in een bruisende omgeving bieden we jou een gezellig team van sport- en horecaliefhebbers. Samen werken we aan een topbeleving voor onze gasten én voor jou als medewerker. Groeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk ontvang je een fijn salaris en leuke extra’s.

Solliciteer nu!

Dus, ben jij onze nieuwe gezellige barheld(in) met een voorliefde voor sport? Laat ons niet langer in spanning en stuur je CV en motivatiebrief naar info@sportparkblijdorp.nl t.a.v. Danny Blankesteijn (hoofd horeca). Doe dit wel vóór 29 september, want we willen jou snel verwelkomen in ons Happy Village-team!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 010 – 465 4977. Oh, en mocht je een toffe grap hebben, dan mag je die natuurlijk ook in je brief zetten. We houden wel van wat humor hier bij Happy Village!

Tot snel!