Grijp je kans op roem en glorie! Het Ultieme Senior Dubbel Tennistoernooi

Doe mee met het ultieme senioren (60+) dubbeltoernooi en maak kans om jezelf en onze club te vertegenwoordigen op het nationale ABN-AMRO seniorentoernooi in Ahoy in 2024!

Op vrijdag 24 november verwelkomt L.T.C. Aeolus Oledo en Sportpark Blijdorp zowel leden als niet-leden voor een geweldige dag vol sport, gezelligheid en competitie. Deelname aan dit evenement is slechts €8,50, en je mag je buurman, buurvrouw of kennis meenemen om samen deel te nemen aan dit spannende dubbel-tennistoernooi.

Hier is een glimp van wat je kunt verwachten op deze fantastische dag:

09:30 uur – Begin je dag met een warm welkom en een verfrissend drankje om in de juiste stemming te komen.

10:00 uur – Om de spieren warm en soepel te maken verzorgd de Solid Performance Gym een speciale “Bewegen voor ouderen” warming-up aan! Ook een geweldige manier om in vorm te blijven!

10:30 uur – Het hoogtepunt van de dag, vol spanning, plezier en competitie. Laat je tennisvaardigheden zien en word de tennislegende van regio Blijdorp!

12:00 uur – Na afloop van het toernooi sluiten we af met een prijsuitreiking en een heerlijke lunch in goed gezelschap.

En dat is nog niet alles! Het winnende dubbelpaar krijgt de kans om onze club te vertegenwoordigen tijdens het nationale ABN-AMRO seniorentoernooi in Ahoy in 2024, een ervaring om nooit te vergeten!

Dus, waar wacht je nog op? Markeer 24 november in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke dag vol tennis, vriendschap en kans op glorie. Meld je snel aan en laat zien wat je in huis hebt op de tennisbaan. Samen maken we er een geweldig ochtend van!

Schrijf je nu in en laat de tennisballen in de rondte vliegen op het Senioren Dubbeltoernooi op Sportpark Blijdorp!