Sta op en omarm het avontuur terwijl we ons voorbereiden op een geweldige Hardloop Challenge!

Ben jij klaar om je hardlooppotentie naar een hoger niveau te tillen? Op 1 juli organiseren we een unieke Run die speciaal is ontworpen om je voor te bereiden op een Halve Marathon door middel van vier opwindende hardloopevenementen. En de eerste stop op onze reis is deze ‘Beyond Solid BBQ Run’. Een editie die je zowel fysiek als culinair zal verrassen.

Bij dit evenement zul je de uitdaging aangaan om 10 of 15 kilometer te rennen, terwijl je wordt omringd door een levendige sfeer en een gemeenschap van gepassioneerde sporters/hardlopers. Samen zullen we onze grenzen verleggen en elkaar aanmoedigen om het beste uit onszelf te halen.

Maar de opwinding houdt daar niet op! Na het voltooien van je Run, zullen we gezamenlijk afsluiten met een heerlijke BBQ. Stel je voor: ontspannen en genieten van heerlijk eten, terwijl je de voldoening voelt van een volbracht hardloopdoel. Het is de perfecte beloning voor je inspanningen!

De Beyond Solid BBQ Run is meer dan alleen een hardloopevenement. Het is een kans om jezelf te overtreffen, nieuwe vriendschappen te sluiten en te genieten van een gezellige en feestelijke sfeer. Het is een ervaring die je zowel mentaal als fysiek zal versterken en waar je nog lang met plezier aan zult terugdenken.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de Beyond Solid BBQ Run en begin je reis naar het behalen van een halve marathon. Het maakt niet uit of je een ervaren hardloper bent of net begint, dit evenement is voor iedereen die de uitdaging durft aan te gaan en verder durft te gaan dan zijn eigen grenzen, of te wel BEYOND SOLID.